BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 29, 2009













ana rasa ana nak start share about my life kat blog ni sebab banyk sgt event bez dlm hidup ana ni. alhamdulillah {walopun bnyk jgak event yg sdey2 n menyakitkan aty}... disebabkan ana bkanlah sowg yg suka tulis diari, jadi lebih baik ana tulis kt cni je, so dapatla ana kenang balik event2 yg bez 2 {event x bez kite lupakan, redha lebih baik dari pasrah} . lagipun ana je yg selalu buka blog ni, huhu...
ni 1st citer. walopun dah lame befday ana, tapi ana baru je dpt gmbr ni, so baru dpt citer kt cni.{ tapi lau ikot befday lam bulan islam, bru je lpas iaitu pada 4 syawal}. mak ana suka celeb befday ana ikot bulan islam, ari 2 kan,mak kata nak buat nasi impit kuah kcg{feveret ana} untk ana sbb x sempat nk buat masa raye, ats sebab2 t'tentu xleh buat jgak masa raya k4, tapi mak ana wat jugak mlm sbtu sblum ana dtg cni, ana rasa terharu sgt,syggg sgt2 kt mak. terima kaseh sgt2 mak,{cam pnting sgt nasi impit 2 plak tp ana hargai mak yg susah pyh u ana,hehe} kwn2 tersyg wat surprise befday celeb untk ana. ana xtau pn. ptotla pelik sgt ari 2, kwn2 cari pasal. rumet lagi la menjadi lakonan dia. ana diam x terkata. dia tutup lampu, x bagi ana wat keje, xleh kol n mcm2...rupa-rupanya dpt makan kek... syukran kathir kwn2 sume...

1 comments:

Nur Cahaya said...

Maaflah lambat buka blog wirdati. Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke ..... (tak tahu.) Moga wirdati dipanjangkan usia dalam keberkatan, dikurniakan limpah rezeki yang halal, dan dirahmati Allah senantiasa.